DROOMDEKENTJES,    Nieuwe website  
Al sinds 2001 vinden kinderen hun eigen veilige plek

Wat is een droomdekentje?

Een droomdekentje is een dekentje speciaal gemaakt voor een kind met een grote uitdaging.  Ernstig ziek zijn, gehandicapt of met mamma gevlucht naar een blijf-van-mijn-lijf huis. Er zijn veel manieren waarop kinderen hun gevoel van veiligheid kwijt kunnen zijn. 

Wij van stichting de Regenboogboom mogen jaarlijks zo'n 1000 dekentjes doorgeven aan kinderen die het nodig hebben. Kijk maar eens bij de reacties.

Je eigen Droomdeken geeft je weer een eigen plek, waar je ook bent. Een plek waar jij je als kind veilig kan voelen. Een deken waarmee je kan zeggen:"Tot hier en niet verder!" Een deken die je kracht geeft en waardoor jij je als kind de moeite waard vindt. 

Op de vernieuwde site van Droomdekentjes vind je alle informatie.

1. Voor wie kan ik zo'n dekentje aanvragen en hoe werkt het?

2. Kan ik zelf ook zo'n dekentje maken?

3. Ik heb dekentjes, stofjes, geld, andere ideeen, hoe kan ik jullie helpen?


Kent u zo’n kind? Zoek dan op de nieuwe site het mooiste dekentje
Indien u een kind kent dat voor een droomdekentje in aanmerking komt, dan kunt u dit dekentje aanvragen bij de Stichting de Regenboogboom, bij voorkeur per e-mail (droomdekentjes@regenboogboom.nl) maar indien u niet over internet beschikt, dan kan dit ook telefonisch (035 – 588 1660).at dat u het dekentje hebt aangevraagd. Mocht u het dekentje liever zelf willen uitreiken, dan kan dat ook. In dat geval zenden wij het naar uw huisadres en niet rechtstreeks naar het kind. 


Winterstop 20 dec 2014 tot 5 jan 2015
Van 20 december 2014 tot 5 januari 2015 hebben we een winterstop. We zijn dan helaas...
Droomdekentjesfeest
Ongeveer 100 droomdekenmakers verzamelden zich voor onze jaarlijkse nationale...
Bekijk de brochure online