Doneer nu!

10.000 Droomdekentjes verstuurd

tienduizend droomdekentjes verstuurdEen heugelijke dag op 28 maart 2017 met maar liefst twee mijlpalen voor de Regenboogboom.

Lees meer...

Droomdekentjes maken tijdens NLDoet 11 maart 2017

droomdeken hilton 8Tijdens NLDoet op zaterdag 11 maart 2017 worden door quiltbees, haakclubs en breiclubs Droomdekentjes gemaakt. Creatievelingen zijn van harte uitgenodigd mee te doen. Ook kunt u stof of garen doneren en langsbrengen. Wilt u weten waar u kunt meedoen en aanmelden, lees dan verder.

Lees meer...

Daar komt haar droomdekentje vandaan

berenkracht regenboogboomSanne ging op zoek naar de oorsprong van haar droomdekentje, samen met de vrijwilligers van de Regenboogboom.

Lees meer...

Wat een eer om de droomdekentjes op te halen

droomdekentjes apostolisch genootschap"De droomdekentjes kunnen opgehaald worden", dus daar ging onze vrijwilliger Joy naar Bussum en wat een bijzondere ervaring...

Lees meer...

Droomdekentjesmaakdag in Hilton Soestduinen

droomdeken hilton 9Een heerlijke Regenboogboom droomdekentjesmaakdag met honderd droomdekenmakers en hun naaimachines en heel veel nieuwe droomdekentjes om uit te delen. Een hele geslaagde dag, waarbij we gastvrij ontvangen en verzorgd zijn door Hilton Soestduinen.

Lees meer...

Regenboogboom in concert

concert regenboogboomOp 5 oktober is het Regenboogboom in concert in theater de Speeldoos. Een onvergetelijk concert met operadiva Francis van Broekhuizen, musicalster Tony Neef en sterpianist Gregor Bak. Jij komt toch ook.

Lees meer...

Een krantenartikeltje met grote gevolgen

annette kraft regenboogboom droomdekentjes"Een krantenartikeltje en gesprek met de oprichter van de Regenboogboom en wat dat deed voor mijn emotionele welzijn..."

Lees meer...

Doe ook mee met de Singelloop Breda op 2 oktober voor de Regenboogboom

haribo regenboogboom singelloop breda 5Ook mee rennen met de Singelloop in Breda: Op zondag 2 oktober 2016 kun je hardlopen én de Regenboogboom steunen,want Haribo sponsort elke gelopen kilometer. Meer informatie en aanmelden via contact.

Lees meer...

Prachtige droomdekentjes gemaakt in Limburg

limburg breien droomdekensMaar liefst 60 dames kwamen voor het derde jaar op rij samen in Speeltuin De Roetsj. Deze breisterren maakten 55 prachtige droomdekentjes.

Lees meer...

Nieuwe moederhuis geopend

levanto moederhuis regenboogboom 3De Regenboogboom was erbij! Het nieuwe Moederhuis in Landgraaf is nu officieel open.

Lees meer...

Droomdekentjes uit Maas en Waal

regenboogboom droomdekentjes drutenDroomdekenteam Maas & Waal heeft maar liefst 81 droomdekentjes gemaakt. Daar kunnen we weer veel kinderen een veilig plekje mee bieden.

 

Lees meer...

Regenboogboom bij dankdienst in Susteren

susteren superhelden 1Een eer dat de Regenboogboom vrijwilligers in de klas met hele stoere kinderen mochten komen en bij de dankdienst in de kerk.

Lees meer...

Statiegeldactie van Plus Almelo

plus regenboogboom almelo 1Het statiegeld bij De Plus in Almelo kon gedoneerd worden voor de Droomdekentjes van de Regenboogboom. En dat is massaal gebeurd. Echt hartverwarmend.

Lees meer...

Droomdekentjes maken in Frankrijk

droomdekentje regenboogboomWaanzinnig dat er een droomdekentjes week georganiseerd wordt in Frankrijk..

Lees meer...

Droomdekentjes voor de kinderen uit het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen

flint praktijkonderwijs droomdekentjes beatrix kinderziekenhuis 2Al voor het zesde jaar op rij maken de textiel-leerlingen van praktijkschool De Flint uit Winschoten (onderdeel van het Dollard College) mooie kleurrijke droomdekentjes voor de kinderen die verblijven in het Beatrix Kinderziekenhuis, UMC Groningen.

Lees meer...

Wokkel blues voor de Regenboogboom

wokkelblues waddinxveen interview michael sipMichael Sip, één van onze vrijwilligers, werd geïnterviewd over de Regenboogboom bij WokkelBlues in Waddinxveen. Hij vertelde over zijn ervaring met de Regenboogboom toen zijn gezin een moeilijke periode doormaakte. Tijdens WokkelBlues waren diverse optredens van bekende bluesartiesten en de opbrengst was voor de Regenboogboom.

Lees meer...

SBO De Horst schenkt aan de Regenboogboom

regenboogboom sbo echt 3Voor de kerst hadden wij het genoegen om de Kerstmarkt van de SBO in Echt te mogen opfleuren. Chocomel, Glühwein en zelfgebakken wafels werden verkocht. De opbrengst van de kerstmarkt was voor de Regenboogboom. Daar zijn we ontzettend blij mee.

Lees meer...

Rebel doneert een gigantisch bedrag aan de Regenboogboom

rebel regenboogboom goede doelRebel's begrafenisonderneming bestond in 2015 maar liefst 200 jaar. In dit jubileumjaar werd o.a. een goede doelen actie georganiseerd. Een jaar lang werd van iedere uitvaart € 200,- gereserveerd voor het goede doel. Het resultaat is verbluffend.

Lees meer...

Droomdekentje is een lichtpuntje op de IC

intersafe regenboogboom droomdekentjesOmdat het droomdekentje voor zijn zoontje zo'n lichtpuntje was op de IC, mocht de Regenboogboom een cheque van Intersafe in ontvangst nemen voor de Droomdekentjes. Daar zijn we heel blij mee. 

Lees meer...

Mooie momenten in het Amphia ziekenhuis

regenboogboom vrijwilligers in amphia ziekenhuisOnze vrijwilligers hebben genoten tijdens de open dag in het Amphia ziekenhuis. En ze kregen een groot compliment van de pedagogisch medewerker.

Lees meer...

Nieuwe regenboogbomen in het regenboogbos

nieuwe regenboogbomen 1Het regenboogbos groeit en daarom komen er steeds meer nieuwe bomen bij. 

Lees meer...

In het vernieuwde moederhuis van de Levantogroep

nieuwe moederhuis regenboogboom 3Genoten in het Moederhuis op de nieuwe locatie van alle trotse moeders en hun stoere kinderen.

Lees meer...

CreaPower maakt droomdekentjes met NLDoet

nldoet droomdekentjes regenboogboom 7Tijdens NLDoet zetten de dames van CreaPower uit Almere zich in voor de Regenboogboom en maakten 26 droomdekentjes. Ontzettend bedankt!

Lees meer...

Inktcartridges doneren voor de Regenboogboom via 123inkt.nl

123inkt.nl voor de RegenboogboomWil jij de Regenboogboom steunen? Dat kan tegenwoordig ook door inktcartridges gratis in de sturen naar 123inkt.nl Direct naar 123inkt.nl om te lezen hoe het werkt.

Lees meer...

Een heel bijzonder verjaardagskado

regenboogboom pot met goudEén van onze vrijwilligers vierde de verjaardag van een vriend op een heel speciale manier. Een verjaardag met een avond vol mooie verhalen. Aan het einde van de avond kreeg De Regenboogboom een pot met goud, die aan het einde van de regenboog stond.

Lees meer...

Communicantjes uit Bergen sparen voor de Regenboogboom

regenboogboom communie bergen 0In Bergen sparen de communie klassen voor de Regenboogboom. Vandaag lieten we ze kennismaken met de Regenboogboom. Tijdens een gezellige middag met elkaar werden er prachtige tekeningen gemaakt.

Lees meer...

Droomdekentjesteam Enschede in actie

droomdekentjes enschede regenboogboomHet droomdekenteam in Enschede heeft weer heel veel mooie droomdekentjes gedoneerd. Elke tweede zaterdag van de maand komen zij bij elkaar. Ook jij kunt aanhaken.

Lees meer...

Droomdekentjes maken in Zwolle

droomdekentjes maken zwolle 00Ontzettend mooie droomdekentjes zijn er gemaakt in Zwolle. Ruim twintig quilters maakten veertig droomdekentjes. Daar kunnen we weer veel kinderen door laten schitteren.

Lees meer...

Winterfair in Dronten voor de Regenboogboom

DKDD regenboogboom 01Het kerkcentrum in Dronten viert de winter met een winterfair 'Home Made'. Op de winterfair waren stand met quilts, brei- en haakwerk, kaarten en heel veel leuke workshops. De opbrengst gaat naar de Regenboogboom.

Lees meer...

Donatie van Sappi de papierfabriek voor moederhuis in Landgraaf

donatie sappi moederhuis regenboogboomOnze vrijwilligers komen ongeveer twee keer per maand in het moederhuis in Landgraaf. Sappi de papierfabriek deed een donatie voor tekenpapier en knutselkarton. Harry, de man van onze vrijwilliger Liny kwam met een auto vol met prachtig en veel papier. De kinderen en moeders in het moeder zijn heel blij hiermee. Sappi, ontzettend bedankt daarvoor. 

Lees meer...

Kind & Zorg interviewt vrijwilliger Regenboogboom

vrijwilliger willemien frudiger regenboogboomWillemien, één van onze bezoekvrijwilligers, werd geïnterviewd voor Kind en Zorg, de nieuwsblog van Kind en Ziekenhuis. Lees welke ontmoetingen haar het meest zijn bijgebleven.

Lees meer...

Droomdekentjesmaakdag Maas en Waal

droomdekentjes regenboogboom druten jadoenDroomdekenteam Maas en Waal heeft een bijzondere samenwerking met mensen met een beperking. Zij maakten droomdekentjes op hun droomdekendag.

Lees meer...

Het Kompas spaart voor de Regenboogboom

kompas ijmuiden regenboogboom 2Basisschool Het Kompas in IJmuiden heeft zijn eigen Regenboogbos gecreëerd. De leerlingen sparen een jaar lang voor hun goede doel: De Regenboogboom.

Lees meer...

Met de Sylvestercross 2015 goed afgesloten

sylvestercross regenboogboom hardlopenDe Regenboogboom was ook dit jaar het goede doel van de Sylvestercross. Ongeveer 30 lopers van team Regenboogboom-Fit in Motion deden mee. Ook deden een aantal speciale lopers mee, die de Regenboogboom kennen uit ervaring. 

Lees meer...

Record aantal droomdekentjes verstuurd dit jaar

droomdeken regenboogboomDroomdekentjes kunnen worden aangevraagd voor kinderen die een fijn en veilig plekje kunnen gebruiken. Dit jaar zijn er 1467 droomdekentjes verstuurd!

Lees meer...

Interview met Liny, Regenboogboom vrijwilliger

regenboogboom vrijwilliger limburg krant"Een bijzondere ervaring", zowel voor de vrijwilligers die op bezoek gaan als het gezin. Onze vrijwilliger Liny Coenen werd geinterviewd voor de krant 1Sittard en 1Geleen. Lees hier het interview.

Lees meer...

Droomdekentjes op kerstmarkt van Unilever collega's

unilever regenboogboomOp de kerstmarkt van Unilever kunnen collega's aan elkaar laten zien welk goed doel zij een warm hart toedragen. Stella presenteerde de droomdekentjes van de Regenboogboom in haar kraampje.

Lees meer...

Thuisbezoek en het goede doel

regenboogboom thuis bezoek 1De Regenboogboom vrijwilligers Liny en Ruud hadden een hele, mooie ochtend bij een heel bijzonder gezin. Een maand later hoorden we dat de Regenboogboom het goede doel werd van zijn school.

Lees meer...

Bestuur Regenboogboom

afscheid edwin roovers bestuur regenboogboomNa tien jaar namen we afscheid van onze secretaris Edwin Roovers en verwelkomen we Martijn Maathuis als secretaris in het bestuur van de Regenboogboom.

Lees meer...

Symposium Ronald McDonald Kinderfonds

kinderfonds regenboogboom symposium ronaldmcdonald 1Op het symposium 'Zorg voor ouder en kind' van het Ronald McDonald Kinderfonds kwamen driehonderd zorgprofessionals bijeen. Ook de Regenboogboom stond op de informatiemarkt.

Lees meer...

Interview met vrijwilliger Conny Wittekoek door Zorgbelang Zuid-Holland

regenboogboom vrijwilliger zowel zorgbelangZorgbelang Zuid-Holland behartigt belangen van zorgvragers in de regio. In hun kwartaablad 'Zo Wel!' laten ze zien wat het hebben van zorg kan betekenen in het dagelijks leven. Bezoekvrijwillger Conny Wittekoek vertelt in een interview over haar vrijwilligerswerk voor De Regenboogboom.

Lees meer...

Tafeltennisvereniging Tavenu slaat bal voor het goede doel

regenboogboom tavenu numansdorp 1Tafeltennisvereniging Tavenu uit Numansdorp slaat een balletje voor het goede doel. Met 20 tafeltennistafels en 100 deelnemers was het een mooi toernooi. De helft van opbrengst van de loterij is voor de Regenboogboom.

Lees meer...

Interview met bezoekvrijwilliger in Hofpoort Geluiden

ZuweHofpoort interview regenboogboom 1Naar aanleiding van een tweet op twitter waarin de Regenboogboom liet weten weer in het ZuweHofpoort ziekenhuis te zijn, volgde een mooi interview met onze bezoekvrijwilliger Willy Groen in Hofpoort Geluiden, het personeelsblad van ZuweHofpoort ziekenhuis in Woerden.

Lees meer...

Sylvestercross: het jaar goed afsluiten én de Regenboogboom steunen

regenboogboom is goeddoel sylvestercross 2015Wil jij ook dit jaar op een sportieve en gezellige manier afsluiten?
Loop dan mee op oudjaar met de businessrun Sylvestercross in Soest. 
Door jou kunnen onze vrijwilligers een kind weer laten schitteren. 

Lees meer...

Droomdekentjesmaakdag groot succes

droomdekentjesmaakdagDe droomdekentjesmaakdag is wederom een groot succes. Er zijn maar liefst 444 droomdekentjes ingeleverd. Een dikke bedankt aan alle droomdekenmakers.

Lees meer...

Regenboogboom in het moederhuis

regenboogboom moederhuisVoor het eerst waren onze vrijwilligers in het moederhuis in Landgraaf. Volgende maand gaan we weer!

Lees meer...

Vrijwilligersmiddag Regenboogboom

vrijwilligers regenboogboom hiltonTijdens de vrijwilligersmiddag werd de nieuwe positionering en het nieuwe logo onthuld aan onze vrijwilligers. Wat zijn we trots! Hilton Royal Parc bedankt voor de heerlijke high tea.

Lees meer...

Charity Dinner Regenboogboom

Charity Dinner RegenboogboomDe opbrengst tijdens het charity dinner van de Regenboogboom was overweldigend. We kunnen er 1911 kinderen van bezoeken. Hilton Royal Parc, dank voor de gastvrijheid.

Lees meer...

De Regenboogboom wil alle kinderen laten schitteren

Regenboogboom droomdekentjesBredere doelgroep, meer bezoeken, beter zichtbaar. De Regenboogboom wil àlle kinderen laten schitteren. Met een nieuw, fris en kleurrijk uiterlijk stapt Stichting de Regenboogboom daadkrachtig een nieuw tijdperk in waarin grenzen worden verlegd om een bredere doelgroep te bereiken.

Lees meer...

Haribo loopt voor de Regenboogboom bij de Singelloop

Singelloop 2015 Haribo loopt voor de RegenboogboomVijftig lopers van Haribo en de Regenboogboom kwamen in actie tijdens de Singelloop 2015 in Breda. De sfeer was top en na afloop mochten we een cheque in ontvangst nemen. Dank jullie wel Haribo!

Lees meer...

Weesblokken van De Maasoever worden droomdeken

Droomdeken dankzij weesblokken van basisschool maasoeverEén bonk creativiteit: van de leerlingen van de basisschool de Maasoever in Spijkenisse en van de quilster die alle mooie weesblokken heeft verwerkt tot een prachtige droomdeken.

Lees meer...

Interview over vrijwilligerswerk bij de Regenboogboom

miriam haagh vrijwilliger regenboogboomMiriam Haagh is wethouder in Breda en doet daarnaast vrijwilligerswerk voor de Regenboogboom. Breda Actief interviewde haar.

Lees meer...

Duizendste droomdekentje van 2015 verstuurd

Op 18 september is het duizendste droomdekentje van de regenboogboom verstuurdWat een mijlpaal! Op 18 september 2015 werd het duizendste droomdekentje van dit kalenderjaar verstuurd.

Lees meer...

Regenboogboom bij hospice De Mantelmeeuw

regenboogboom bij hospice mantelmeeuwAl jarenlang werken Hospice De Mantelmeeuw te Woerden en de Regenboogboom samen. Tijdens het 15-jarig bestaan van het hospice was de Regenboogboom erbij.

Lees meer...

Stof voor droomdekentjes gevraagd

Wegdromen onder een droomdekentje van de regenboogboomKatoenen stof of wasbare wol over? Je kunt ons er blij mee maken. Wij maken er droomdekentjes van voor kinderen die een fijn plekje kunnen gebruiken.

Lees meer...

Kleurrijk gezelschap bij de Volksspelen

soest volksspelen regenboogboomDe Regenboogboom was met een kleurrijk gezelschap vertegenwoordigd bij de Volksspelen tijdens de Gildefeesten in Soest. 

Lees meer...

Roparun schenkt 6000 euro aan de Regenboogboom

Roparun 2015 schenkt aan de RegenboogboomStichting Roparun schenkt 6000 euro aan de Regenboogboom om kinderen met kanker thuis en in het ziekenhuis te bezoeken.

Lees meer...

Regenboogboom op het symposium familiegerichte zorg

Regenboogboom ook op het symposium ronaldmcdonald kinderfonds

De Regenboogboom is 26 november 2015 op het symposium over familiegerichte zorg van het Ronald McDonald Kinderfonds. Tot dan.

Lees meer...

Meer Regenboogboom bezoeken in het WKZ in Utrecht

regenboogboom bij wkz wilhelmina kinderziekenhuisVoortaan komen we met een extra team vrijwilligers naar het Wilhelmina kinderziekenhuis in Utrecht, zodat we nog meer kinderen en hun ouders kunnen laten schitteren.

Lees meer...

Doe ook mee met de Singelloop Breda op 4 oktober voor de Regenboogboom

singelloop haribo regenboogboom breda hardlopenOok mee rennen met de Singelloop in Breda: Op zondag 4 oktober 2015 kun je hardlopen én de Regenboogboom steunen,want Haribo sponsort elke gelopen kilometer. Meer informatie en aanmelden via contact.

Lees meer...

Charity Dinner op zaterdag 10 oktober 2015

charitydinner regenboogboom 2015 hiltonMet de opbrengst van het Charity Dinner willen we elk kind laten schitteren. Ook jij kunt erbij zijn en het verschil maken.

Lees meer...

Kleurrijke sponsorloop voor de Regenboogboom

Sponsorloop van basisschool voor de RegenboogboomLeerlingen van basisschool de Vijf Eiken fleurden het bos op met een kleurrijke sponsorloop voor de Regenboogboom. Ze hebben heel veel rondjes gerend in het bos, ondanks de warmte en hebben daarmee een fantastisch bedrag opgehaald.

Lees meer...

Ben & Jerry's overhandigen een cheque

ben jerry ijs regenboogboom 6Vier van onze vrijwilligers mochten naar Hellendoorn afreizen voor een chequeoverhandiging van Ben & Jerry's. Productielijn 3 heeft een bedrag geschonken aan de Regenboogboom, waardoor onze vrijwilligers ruim 35 kinderen kunnen bezoeken. Ontzettend bedankt.

Lees meer...

Spontane donateur

droomdekentjes regenboogboom rita kamsteegOnze vrijwilligers maken mooie dingen mee. Zo ook onze vrijwilliger Rita, terwijl ze droomdekentjes aan het versturen was.

Lees meer...

Landelijke droomdekenmaakdag: stofjes gevraagd

droomdeken regenboogboom stof gevraagdHeb jij nog katoenen stof over, dan help je ons daarmee. Voor de landelijke droomdekentjesmaakdag zijn wij op zoek naar stof, hobbs en garen voor de quiltsters uit heel Nederland die de droomdekens maken.

Lees meer...

Tibco Rubix en TMNS sponsoren Regenboogboom met golftoernooi

tibco rubix tmns regenboogboom 2Rubix En TMNS sponsorden het jaarlijkse TIBCO Golftoernooi. Einde van de dag mochten we als goede doel een fantastische cheque in ontvangst nemen. TIBCO, Rubix en TMNS bedankt voor de sponsoring.

Lees meer...

Regenboogboom op het pleegzorg festival

Regenboogboom op het pleegzorgfestival om droomdekentjes te makenDe Regenboogboom vrijwilligers waren op het pleegzorg festival voor pleegouders en hun (pleeg)kinderen. Er zijn mooie stukjes van droomdekentjes gemaakt...

Lees meer...

ASW voetbalt voor de Regenboogboom op hun vrijwilligersdag

asw waddinxveen regenboogboom 1Voetbalclub ASW uit Waddinxveen bedankte zijn vrijwilligers en steunde daarmee ook de Regenboogboom.

Lees meer...

Femke deed communie en steunde de Regenboogboom

communie regenboogboom goede doelFemke steunde de Regenboogboom toen ze communie deed.

Lees meer...

Cyklus 2015: Politie fietst 1000 km voor de Regenboogboom

cyklus regenboogboom 2015

In 6 dagen 1000 km fietsen voor het goede doel! De medewerkers van de politie van district Utrecht-West deden het.

Lees meer...

CBF keurmerk verlengd

cbf keurmerk regenboogboom verlengdTrots kunnen wij melden dat ons CBF keurmerk is verlengd tot 2018!

Lees meer...

Communicantjes uit Cabauw overhandigen een cheque

communicantjes regenboogboomDe communicantjes van de H. Jacobus kerk in Cabauw hebben zich ingezet om andere kinderen te helpen. Trots op hen.

Lees meer...

OBS De Tjotter schenkt een cheque

tjotter lelystad droomdeken regenboogboom 1OBS De Tjotter uit Lelystad schenkt een cheque van € 500,- aan de Regenboogboom. Super!

Lees meer...

Regenboogboom hét goede doel van Rebel uitvaart

rebel regenboogboom goeddoelWij zijn ontzettend blij dat de Regenboogboom dankzij Rebel begrafenisonderneming nóg 2000 kinderen hun kracht kan laten ontdekken.

Lees meer...

Dollard College geeft droomdekentjes aan Beatrix kinderziekenhuis

dollard college droomdeken regenboogboom 10Leerlingen van het Dollard College in Winschoten hebben 105 droomdekens overhandigd aan het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG in Groningen. 

Lees meer...

Superhelden ontmoet in Bergen (Limburg)

regenboogboom limburg school bezoekTer voorbereiding op de communieviering hebben we hele, bijzondere en sterke moeders en kinderen ontmoet.

Lees meer...

Actie van basisschool De Maasoever voor droomdekentjes

spijkenisse school regenboogboom droomdeken Op basischool de Maasoever in Spijkenisse zijn prachtige lapjes stof gemaakt waar 22 droomdekentjes van gemaakt kunnen worden. Super!

Lees meer...

Cyklus2015: Pannenfietavond

cyklus2015 regenboogboomDe pannefietavond bij pannenkoekenboerderij De Langenberg in Ede was een groot succes.

Lees meer...

Leerlingen doen mee aan project Jij de baas

jijdebaas goededoelenmarkt regenboogboom pietergroen andreascollege 8Op het Andreas College, locatie Pieter Groen in Katwijk hebben alle brugklasleerlingen deel genomen aan het project "Jij de baas". Tijdens de Goede Doelen Markt kozen enkele leerlingen de Regenboogboom als goed doel en deden een actie...

Lees meer...

Vernieuwde website Regenboogboom

bezoek regenboogboomTrots presenteren wij onze vernieuwde website www.regenboogboom.nl mede mogelijk gemaakt door Pixit Ontwerpstudio. Wij zijn er ontzettend blij mee. Er zijn ook nieuwe onderdelen, zoals...

Lees meer...

Cyklus2015: Politie fietst 1000 km

cyklus regenboogboomCyklus2015, een groep van circa dertig politie agenten uit de eenheid Midden-Nederland, fietst van 30 april tot 5 mei van Normandië naar IJsselstein. Een sponsortocht van ruim 1000 kilometer en wordt afgelegd voor Stichting De Regenboogboom. Wat een superhelden!

Lees meer...

Gedoneerde stof voor droomdekens

droomdeken quilt stof regenboogboomIn het kloppende hart bij de Regenboogboom bij de droomdekentjes heeft een groep dames uit alle delen van Nederland ruim 30 dozen met gedoneerde stofjes uitgezocht.

Lees meer...

De Keilebijters spelen voor Sinterklaas tijdens carnaval

carnaval regenboogboom rotterdamIn Lolland mocht één van onze vrijwilligers namens het Sint Nicolaascomité van CarnavalsClub De Keilebijters Rotterdam een cheque in ontvangst nemen voor de Regenboogboom. En daarna natuurlijk voorop in de polonaise! 

Lees meer...

Daarom loop ik mee met de Sylvestercross

sylvestercross soest"Nu wij zelf regelmatig een kinderziekenhuis bezoeken, weten we hoe belangrijk het is dat kinderen goed in hun vel zitten en ondersteund worden in moeilijke situaties. Daarom loop ik mee voor de Regenboogboom!", aldus Mieke den Oude.

Lees meer...

Inschrijven nieuwsbrief

CBF keurmerk goeddoel ANBI

CBF

Sinds 2008 heeft Stichting De Regenboogboom het CBF keurmerk

ANBI keurmerk goeddoel CBF

ANBI

De Regenboogboom is aangemerkt als ANBI instelling bij de Belastingdienst; een gift is dus fiscaal aftrekbaar

IBAN banknr

IBAN De Regenboogboom

NL07 INGB 000 44 88 569

Maart 2018
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Inschrijven nieuwsbrief

CBF keurmerk goeddoel ANBI

CBF

Sinds 2008 heeft Stichting De Regenboogboom het CBF keurmerk

ANBI keurmerk goeddoel CBF

ANBI

De Regenboogboom is aangemerkt als ANBI instelling bij de Belastingdienst; een gift is dus fiscaal aftrekbaar

IBAN banknr

IBAN De Regenboogboom

NL07 INGB 000 44 88 569

Maart 2018
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31