Doneer nu!

Vrijwilliger worden kan op vele manieren 

vrijwilliger regenboogboom

Er zijn verschillende mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij de Regenboogboom.

Voor onze vacatures zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met uiteenlopende interesses en capaciteiten. Waar het voor een bezoekvrijwilliger bijvoorbeeld van belang is dat je een groot empathisch vermogen hebt en door de week beschikbaar bent, is het voor een andere vrijwillige functie juist van belang dat je goed kunt organiseren en plannen.

Je kunt aan de slag als:

Bezoekvrijwilliger Droomdekentjes maker Verzendpunt droomdekentjes
Voorlichter Ambassadeur Projectcoördinator

Heb je een achtergrond in marketing en/of communicatie? Wil jij je met hart en bezieling inzetten voor kinderen en hun ouders, zodat zij weer kunnen schitteren? Reageer dan nu!

>>> Lees hier de vacatures van het communicatie team: communicatietalent gezocht

>>> Lees hier de vacature voor coördinator verzending Droomdekentjes

Oriëntatieavond

Voor nieuwe vrijwilligers worden regelmatig oriëntatieavonden georganiseerd om elkaar te leren kennen en onze kernwaarden en werkwijze uit te leggen. De oriëntatieavonden zijn van 19.30 tot 21.30 uur in Soest. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij sturen u daarna alle nodige informatie. 

 Data 
Maandag 21 augustus
Donderdag 14 september
Maandag 9 oktober
Donderdag 26 oktober

Bezoekvrijwilliger

Als bezoekvrijwilliger bezoek je kinderen in het ziekenhuis, in een instelling, thuis en op school. Tijdens een bezoek staan het kind en zijn veerkracht centraal. Een bezoek leggen we altijd met tenminste twee vrijwilligers af. We zijn op zoek naar bezoek vrijwilligers in de regio's waar we in de ziekenhuizen komen, zoals bijvoorbeeld Almelo, Zwolle, Hengelo, Alkmaar, Breda, Eindhoven enz.

Werken als bezoekvrijwilliger is een vak apart. Je moet het maar kunnen! Ben jij geknipt voor deze vacature? Klik hier voor meer informatie.

 

droomdeken maker quilt regenboogboom

Droomdekentjes maker

Ben je gek op breien of quilten, maak dan een droomdekentje en schenk deze aan de Regenboogboom. Wij zorgen dat je dekentje terechtkomt bij een kind dat een veilig plekje kan gebruiken.

Verzendpunt droomdekentjes

Heb je een flink stuk ruimte in je huis voor ons beschikbaar en ben je handig met de computer? Dan kunnen wij je goed gebruiken als vrijwilliger verzendpunt droomdekentjes. Je fotografeert en registreert droomdekentjes voor de website en je handelt de aanvragen af. Vanzelfsprekend rook je niet en heb je geen huisdieren. Ook kun je contactpersoon zijn van quilters en quiltgroepen die de droomdekentjes maken. Meer info, klik hier.

Voorlichter

Als voorlichter geef je voorlichting aan bedrijven, scholen en serviceclubs over de Regenboogboom, waarbij je uitleg geeft over onze werkwijze en visie en concreet maakt wat dit betekent voor kinderen en hun ouders.

Ambassadeur

Als ambassadeur kun je je ervaring delen. Je bent de spreekbuis van de Regenboogboom namens die kinderen die wij bezoeken. Je kunt dit doen op bijvoorbeeld beurzen of tijdens een spreekbeurt op een school.

Projectcoördinator

Voor het organiseren van bijvoorbeeld de vrijwilligersdag, Boomplantdag of het Charity Dinner, zoeken wij vrijwilligers die tijd hebben om een project van begin tot eind op zich te nemen. Ben jij beschikbaar? Dan is een rol als projectcoördinator misschien iets voor jou. Je bent dan verantwoordelijk voor de organisatie van de kortlopende projecten van de Regenboogboom.

> Vrijwilligers van de Regenboogboom

Geïnspireerd? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Eerst meer weten? Kijk dan eens naar dit filmpje:

Word vrijwilliger

Inschrijfformulier Vrijwilliger worden

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Alvast bedankt voor uw steun.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Inschrijven nieuwsbrief

CBF keurmerk goeddoel ANBI

CBF

Sinds 2008 heeft Stichting De Regenboogboom het CBF keurmerk

ANBI keurmerk goeddoel CBF

ANBI

De Regenboogboom is aangemerkt als ANBI instelling bij de Belastingdienst; een gift is dus fiscaal aftrekbaar

IBAN banknr

IBAN De Regenboogboom

NL07 INGB 000 44 88 569

Inschrijven nieuwsbrief

CBF keurmerk goeddoel ANBI

CBF

Sinds 2008 heeft Stichting De Regenboogboom het CBF keurmerk

ANBI keurmerk goeddoel CBF

ANBI

De Regenboogboom is aangemerkt als ANBI instelling bij de Belastingdienst; een gift is dus fiscaal aftrekbaar

IBAN banknr

IBAN De Regenboogboom

NL07 INGB 000 44 88 569